Vaalimaan verkostot –
tavoitteellista yhteistyötä!

Järjestämme erilaisia verkostoitumistilaisuuksia yrityksille ja yhteisöille
sekä autamme verkostoyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Paikallinen palvelee parhaiten

Yli kymmenen vuotta toiminut Combat Security Services Oy eli CSS tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluja: vartiointipalvelua, kameravalvontaa ja murtohälytysjärjestelmiä sekä laitteiden asennus- ja huoltopalveluja. – Yritys perustettiin aikanaan yleisön pyynnöstä, naurahtaa yrittäjä Tomi Hiltunen. Taustalla oli paikallisten yrittäjien toive saada alueelle paikallinen turvallisuusalan toimija. – Paikallistuntemus ja helppo tavoitettavuus ovat edelleen ne laatutekijät, jotka pitävät asiakastyytyväisyyden korkealla tasolla.

CSS toimii Virojoelta ja Haminasta käsin, asiakkaita on satoja, pääosin yrityksiä, mutta myös kotitaloudet ovat kasvava asiakasjoukko. – Maailmassa on huono suunta, toteaa CSS:n aluejohtaja Tapio Lanki, yli kahdenkymmenen vuoden turva-alan kokemuksella. – Turvapalveluja tarvitaan ja halutaan yhä enemmän.

Miehet toivovat, että turvallisuusalan palveluja ja hintoja vertaillessa kiinnitettäisiin enemmän huomiota palvelun sisältöön. – On iso ero sillä, tekeekö palvelun tarjoajan kanssa sopimuksen esimerkiksi hälytyksestä vai vartioinnista. Jos ja kun jotain ikävää sattuu, niin ensiksi mainittu tarkoittaa vain puhelinsoittoa, toinen paikalle tuloa, kiteyttää Lanki. – Hyvän paikallistuntemuksen sekä -toimijuuden vuoksi meillä paikalle tulo tapahtuu minuuteissa.

CSS:n Erotu massasta, päätä järkevästi -slogan viittaakin turvallisuusalan palveluntarjoajan valintaan. – Joustavuus on yksi valteistamme. Me teemme sopimukset aina asiakaslähtöisesti, vakuuttaa Hiltunen. Turvallisuuspalvelujen lisäksi yritykseltä on mahdollisuus tilata myös monipuolisia turvallisuusalan koulutuksia, muun muassa voimankäyttö-, itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutusta. www.combatsecurity.fi/

Verkostoitumisen näkökulmasta vartijat ovat keskeisessä roolissa esimerkiksi kauppakeskuksissa. – Vartija on varsinainen tietopankki, häneltä kysytään ensimmäisenä neuvoa ja ohjausta eri palvelujen pariin. Sitä kannattaa hyödyntää, vinkkaa Hiltunen.
– Toteutamme verkostoitumista myös toiseen suuntaan, itselle tarvittavat palvelut hankitaan aina omilta asiakkailta.

Teksti: Pia Puheloinen

Vaalimaan verkostot -hanke

Hankekoordinaattori
Pia Puheloinen
040 5161 327
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muualla verkossa

Yrittäjien ja yhteisöjen yhteinen foorumi alueen elinvoimaisuuden edistämiseksi.