Vaalimaan verkostot –
tavoitteellista yhteistyötä!

Järjestämme erilaisia verkostoitumistilaisuuksia yrityksille ja yhteisöille
sekä autamme verkostoyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Yhteistyön pointteja!

Haminalainen hyvinvointi- ja palvelualan yrittäjien verkostoryhmä muotoutui yrittäjien halusta oppia tuntemaan toisia yrittäjiä ja heidän osaamistaan. Puolentoista vuoden kokemus on osoittanut, että verkostoitumisesta on sekä iloa että hyötyä.
– Verkostoituminen on edistänyt omaa myyntiä ja toisaalta jonkin verran olen voinut ohjata asiakkaita toisille yrittäjille, summaa liikunta- ja fysioterapiapalveluyrittäjä Sini Huhtala, joka on ryhmän perustajajäsen. – Suosittelen mieluummin asiakkaalle tuntemani toisen yrittäjän palveluja kuin tarjoan ”ei oota”.

– Sitä kuvittelee tietävänsä, mitä joku yrittäjä tekee, mutta verkostoitumisen kautta oppii vasta oikeasti tietämään, kuvailee jalkahoitoalan yrittäjä Sari Forsell-Honkonen, joka on niin ikään yksi verkostoryhmän alkuperäisistä jäsenistä. – Oma, paikallisen palvelutuntemuksen laajeneminen on yksi verkostoitumisen anneista.

Verkostoryhmä kattaa kymmenkunta hyvinvointi- ja palvelualan yrittäjää. Ryhmäläiset pitävät toisiinsa yhteyttä WhatsAppin kautta, yhteinen tapaaminen pyritään järjestämään pari kolme kertaa vuodessa. Yhdessä on tähän mennessä toteutettu verkostotoimijoitten yhteinen printtiesite ja suunnitteilla on yrittäjille järjestettävä Hengähdä hetkeksi
-tapahtuma syyskuussa, jonka ideana on paitsi laajempi verkostoituminen, myös hyvinvoinnin näkökulma. – Haluamme järjestää matalan kynnyksen kohtaamisen verkostoitumisen ja virkistäytymisen hengessä, kertoo ryhmän koollekutsuja yrittäjä Nina Nylund. – Ensin nautitaan pientä purtavaa ja sitten mennään yhdessä leffaan. – Ennen kaikkea tullaan tutuiksi.

Verkostoryhmässä on tilaa uusillekin hyvinvointi- ja palvelualan yrittäjille – yli kuntarajojen. Tiedustelut: Nina Nylund, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Teksti: Pia Puheloinen

Vaalimaan verkostot -hanke

Hankekoordinaattori
Pia Puheloinen
040 5161 327
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muualla verkossa

Yrittäjien ja yhteisöjen yhteinen foorumi alueen elinvoimaisuuden edistämiseksi.