Vaalimaan verkostot –
tavoitteellista yhteistyötä!

Järjestämme erilaisia verkostoitumistilaisuuksia yrityksille ja yhteisöille
sekä autamme verkostoyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Ekotekoja yhdessä - luonnollisesti Miehikkälässä

Seppälän lammastila, Miehikkälän käsityöläiset ry ja Idän pelto ry ovat saaneet Miehikkälän kehittämissäätiöltä apurahaa 4 000 € yhteiselle kehittämisprojektille.
Projektirahoituksen avulla hankitaan digitaalista osaamista, jota hyödynnetään ekologisuutta ja yhteisöllisyyttä tukevan matkailukonseptin kohdennetussa markkinoinnissa sekä verkkokaupan suunnittelussa.

Miehikkäläläinen projektiryhmä haluaa liittää kestävän kehityksen elementtejä matkailuun, tarjota rakentamaansa vaihtoehtoista matkailukonseptia, tukea ennakkoluulotonta yhteistyötä eri toimijoiden välillä sekä edistää kestävän kehityksen ja kiertotalouden tietoisuutta ja tunnettuutta.

Vastikään lanseeratussa matkailukonseptissa Seppälän lammastila edustaa perinteistä alkutuotantoa ja mahdollisuutta kokea ekologisia elämyksiä aidossa ympäristössä. Käsityöpuoti puolestaan jalostaa perinteistä alkutuotantoa taidokkaiksi ja ekologisiksi käsityötuotteiksi. Kirpputori Idän pelto tarjoaa löytöjä kierrättäen ekologisesti hyötykäyttöön kaikkea jo aiemmin tuotettua tavaraa. Keskeinen yhteistyökumppani, Vuorelan liikenne Oy, tarjoaa ryhmämatkailua ekologisena ja sosiaalisena kokemuksena, virkistävänä vaihtoehtona yksityisautoilulle.

Projektia hallinnoin Miehikkälän käsityöläiset ry ja projekti tekee yhteistyötä Vaalimaan verkostot -hankkeen kanssa. Projektiin ovat tervetulleita mukaan myös muut paikalliset yhteisöt ja yritykset kehittämään yhdessä uudenlaista matkailukulttuuria.

Lisätiedot: Ritva Lajunen, p. 040 761 5745

Vaalimaan verkostot -hanke

Hankekoordinaattori
Pia Puheloinen
040 5161 327
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muualla verkossa

Yrittäjien ja yhteisöjen yhteinen foorumi alueen elinvoimaisuuden edistämiseksi.