Vaalimaan verkostot –
tavoitteellista yhteistyötä!

Järjestämme erilaisia verkostoitumistilaisuuksia yrityksille ja yhteisöille
sekä autamme verkostoyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Osaamista yhteistyöhön!

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö ja ulkoilma

Green Belt -hankkeen ensimmäinen seminaari-iltapäivä tiistaina 19.11. klo 13-16: NÄIN NAAPURISSA

Miten huomioida suomalaisen ja venäläisen matkailijan erilaiset tarpeet ja toiveet? Olemme rajanaapureita, mutta vaikka asumme rinnakkain, on meillä myös eroavaisuuksia. Mitä ottaa huomioon, kun haluat käynnistää yhteistyötä yli rajan tai markkinoit tuotettasi naapurimaan asukkaille? Miten yhteisöt toimivat? Iltapäivän seminaarissa käydään läpi maiden historiataustaa sekä erilaisia toimintakulttuureja ja mietitään, miten oma yritys tai yhteisö voi huomioida erot – samalla löytynee asioita, joista voimme oppia toisiltamme.

Keskustelua alustaa Venäjä-asiantuntija, toimittaja Arvo Tuominen, kuullaan yrittäjien kokemuksia, lopuksi keskustelua. Kahvitarjoilu, omakustanteinen lounas klo 12 alkaen. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen to 14.11. mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 277 4514, lisätietoja. www.sepra.fi

Green Belt Connecting People -hanke saa rahoituksen Kaakkois-Suomi - Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmasta, jota rahoittavat Euroopan Unioni, Venäjän Federaatio ja Suomen Tasavalta.

Vaalimaan verkostot -hanke

Hankekoordinaattori
Pia Puheloinen
040 5161 327
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muualla verkossa

Yrittäjien ja yhteisöjen yhteinen foorumi alueen elinvoimaisuuden edistämiseksi.